Spackling är ett av våra expertområden

Spackling är något vi är väldigt duktiga på. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande spacklingstjänst som är skräddarsydd för att ge dina ytor en felfri och jämn finish. Våra målare förvandlar dina väggar och tak till en perfekt yta förberedd för målning eller tapetsering. Låt oss berätta mer om våra olika typer av spacklingstjänster:

Bredspackling

Vi specialiserar oss på bredspackling, en viktig process för att jämna ut ojämnheter, skador och sprickor i dina väggar och tak. Våra erfarna målare kommer att noggrant förbereda ytan genom att applicera ett tunt lager av spackel över problemområdena. Sedan arbetar vi metodiskt för att få en jämn och plan yta som bidrar till att ge ett optimalt slutresultat vid målning eller tapetsering.

Finsnickerispackling

Utöver bredspackling erbjuder vi även finsnickerispackling för att ge dina trädetaljer en perfekt finish. Oavsett om det handlar om fönsterkarmar, dörrposter eller andra snickerier, kan våra skickliga målare spackla och jämna ut ytan för att ge en smidig och snygg yta. Vi förstår vikten av att bevara träets naturliga skönhet samtidigt som vi säkerställer en enhetlig yta.

Hålspackling

Har du hål, märken eller skador på dina väggar som behöver repareras? Oroa dig inte, vårt team av målare har stor erfarenhet av hålspackling och kan få dina väggar att se ut som nya igen. Vi använder oss av professionella tekniker och högkvalitativa spackelprodukter för att fylla i hålen och jämna ut ytan. Slutresultatet blir en sömlös och osynlig reparation som återställer väggens plana yta.

Fasadspackling

För att säkerställa att din fastighets fasad är i toppskick erbjuder vi även fasadspackling. Vårt team är utrustat med expertkunskaper och specialverktyg för att behandla eventuella ojämnheter, sprickor eller skador på fasadytan. Vi använder oss av högkvalitativa spackelprodukter som är speciellt utformade för att klara av väderpåverkan och ge en hållbar lösning. Resultatet blir en ren och snygg fasad som ger ett inbjudande intryck.

Kontakta oss för spackling

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Målare Stockholm © 2024