Målare Kungsholmen

Få kostnadsförslag för målare

Om du vill måla om inomhus eller utomhus så kan vi hjälpa dig och kan garantera ett fantastiskt slutresultat. Klicka på knappen och beställ offert så kontaktar vi dig.

Begär offert

Målare Kungsholmen utför måleritjänster med högklassigt resultat

Målare Kungsholmen är en professionell och pålitlig målerifirma som erbjuder högkvalitativa målartjänster för både privatpersoner och företag. Vi är inriktade på  att leverera enastående resultat och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Varför välja Målare Kungsholmen?

Våra målare har utbildningen och erfarenheten som krävs för att genomföra alla typer av måleriarbeten. Vi utmärker oss genom vårt engagemang för kvalitet, pålitlighet och professionell service. Här är några anledningar till varför du bör välja oss som målerifirma:

Våra Måleritjänster

Vi erbjuder en omfattande lista av måleritjänster som täcker alla dina behov. Oavsett om du behöver målning, tapetsering eller helrenovering av ditt hem, kan du lita på oss för att leverera exceptionella resultat. Här är några av våra specialiserade måleritjänster:

  • Inomhusmålning: Vi är experter på inomhusmålning, där vi utför allt från spackling och målning av väggar till tapetsering och snickerimålning. Vi har förmågan att förvandla din inomhusmiljö.
  • Spackling och målning av väggar: Vi är experter på spackling och målning av väggar för att skapa en slät och enhetlig yta. Våra skickliga målare tar hand om varje detalj för att uppnå ett perfekt resultat.
  • Tapetsering som förvandlar ditt hem: Med vår tapetseringstjänst kan vi ge ditt hem en personlig touch och en unik atmosfär. Vi använder oss av noggranna tekniker för att säkerställa att varje tapet appliceras jämnt och utan bubblor.
  • Snickerimålning med fokus på detaljer: Våra duktiga målare är skickliga på att måla snickerier och ger dem en vacker och professionell finish. Vi lägger stor vikt vid att bevara träets naturliga skönhet samtidigt som vi skyddar det mot slitage och väderpåverkan.
  • Förvandla ditt hem med en helrenovering: Vi erbjuder helrenoveringstjänster som gör det möjligt för dig att förnya ditt hem från grunden. Med vår expertis inom färgscheman, materialval och design kan vi skapa en helt ny atmosfär som passar din personliga stil och behov.

Kundnöjdhet i Fokus

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet och strävar efter att skapa ett långsiktigt samarbete baserat på förtroende. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov för att säkerställa att vårt arbete motsvarar dina förväntningar. Vi gör vårt bästa för att ge varje kund en personlig och anpassad upplevelse. Våra målare strävar alltid efter att leverera ett slutresultat av högsta kvalitet.

Rotavdrag för målare

När du renoverar har du rätt till rotavdrag. Rotavdraget gör att du kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden när du anlitar våra målare. Rotavdraget är personligt och och det maximala beloppet rotavdraget kand dras ifrån är 50 000 kr per person. Om ni är två ägare av bostadsrätten kan ni alltså maximalt dra av 30 000 kr på arbetskostnaden genom rotavdraget. Ni ansöker om rotavdrag hos Skatteverket och när ni anlitar oss förklarar vi exakt hur det går till.

Sammanfattning

Vi på Målare Kungsholmen erbjuder snabba och effektiva måleritjänster för både inomhus- och utomhusmålning, tapetsering och helrenoveringar. Med våra målares långa erfarenhet inom branschen kan vi garantera väl genomförda arbeten. Våra duktiga målare utför allt från spackling, målning och tapetsering till snickerimålning. Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas idéer och önskemål. Genom att anlita oss kan du dra nytta av ROT-avdraget och få upp till trettio procent av arbetskostnaden avdragen. Vi tar hand om all administrativ kontakt med Skatteverket. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig med dina måleribehov på Kungsholmen.

Använd formuläret här nedan och beskriv vad du vill få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för målare på Kungsholmen

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Målare Stockholm © 2024