Grundmålning ger ditt hem en solid och skyddande bas

Grundmålning är viktigt för att maximera en ytmålnings livslängd och garantera att flammigt och ojämnheter i kulören uppstår. Vi har den erfarenhet som krävs för att se till att grundmålningen blir just den skyddande bas som behövs för en solid målerigrund för fortsatt arbete.

Varför är grundmålning viktigt?

Grundmålning är viktigt både som skydd för det underliggande materialet och för att skapa en bas stabil bas för det senare ytskiktet. Olika material kräver olika typer av grundmålning och ibland är det viktigt att använda speciella material. Ofta fungerar grundmålningen som ett skydd mot fukt och annat som kan påverka den underliggande strukturen. Andra gånger måste grundmålningen säkerställa att materialet i den underliggande strukturen kan andas för att inte vittra sönder. Vår gedigna erfarenhet säkerställer att grundmålningen som vi utför är gjord på bästa sätt för ett långvarigt hållbart resultat. 

Vår grundmålningsprocess

Vi följer en noggrann och välplanerad process för att säkerställa att din grundmålning utförs på bästa sätt. Här är en översikt över hur vi arbetar:

Kontakta oss för grundmålning

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Målare Stockholm © 2024