Målare Innerstaden

Få kostnadsförslag för målare

Om du vill måla om inomhus eller utomhus så kan vi hjälpa dig och kan garantera ett fantastiskt slutresultat. Klicka på knappen och beställ offert så kontaktar vi dig.

Begär offert

Målare Innerstaden erbjuder måleritjänster av högsta kvalitet

Målare Innerstaden erbjuder heltäckande och kvalitativa målartjänster som tapetsering, invändigt och utvändigt måleri. Med vårt engagemang och expertis strävar vi alltid efter att leverera snabba och effektiva resultat som överträffar våra kunders förväntningar.

Professionella Målare som sätter kunden i fokus

Vi förstår att varje måleriprojekt är unikt och kräver specifik kompetens och omsorg. Vårt team av duktiga målare har expertisen att utföra olika typer av inomhusmålning, såsom spackling, målning, tapetsering och snickerimålning. Med vår omfattande erfarenhet och passion för hantverket kan du vara säker på att vi tar hand om ditt projekt med omsorg och precision.

Vi strävar alltid efter att uppnå högsta kvalitet i vårt arbete och lägger stor vikt vid förarbetet. Innan vi påbörjar tapetseringsprojekt, säkerställer vi att allt är noggrant förberett för att ge en perfekt yta. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet och kan ge dig råd om färgval och verktyg som passar bäst för ditt specifika utrymme. Genom att anlita våra professionella målare får du inte bara ett resultat av högsta klass, utan också en garanti om att arbetet blir slutfört inom överenskommen tid.

En Målerifirma med lokal kännedom

Vår målerifirma kan Stockholms innerstad och har en djup förståelse för området och dess olika typer av byggnader, från sekelskifteshus till modern arkitektur. Vi har stolt utfört måleriarbeten på många av innerstadens adresser och våra målare är väl bekanta med de utmaningar och möjligheter som varje projekt kan innebära. Oavsett om det gäller trapphusmålning, balkongmålning eller mindre inomhusprojekt, så kan du lita på oss för att leverera enastående resultat.

Varför välja oss?

Vi kan det här med att genomföra måleriarbeten med fantastiskt slutresultat. Målning och tapetsering är våra specialiteter, och vi är medvetna om de vanligaste fallgroparna som många kan stöta på. Vi ser till att undvika dessa misstag genom att tillämpa vår expertis och erfarenhet. Genom att anlita oss för måleri- och tapetseringsprojekt kan du vara säker på att du får ett väl genomfört arbete. Här är några fördelar med att anlita oss:

Våra tjänster för en trivsam miljö och ett gott intryck

Vi har ett heltäckande utbud av måleritjänster och har vana av att arbeta i alla typer av fastigheter i Stockholms innerstad. Vi kan det här med att måla trädetaljer med precision i K-märkta byggnader i gamla stan och vi har vana av att totalrenovera ytskikten i stora sekelskifteslägenheter. Om du vill läsa mer om någon av våra tjänster så kan du klicka dig vidare med knapparna här nedanför. 

Rotavdrag för måleritjänster

Du kan använda rotavdraget för att minska kostnaderna när du renoverar. Genom att anlita oss kan du få avdrag på upp till trettio procent av arbetskostnaden, vilket kan sänka totalkostnaden betydligt. Rotavdraget är kopplat till person och medger ett avdrag på 30% av ett maximalt belopp på 50 000 kr. Så är ni två ägare av en bostadsrätt så kan ni dra av upp till 30 000 kr totalt. Ansökan om Rotavdrag görs hos skatteverket och vi berättar gärna precis hur du ska gå tillväga för att få rotavdrag när du anlitar oss.

Sammanfattning

Målare Innerstaden erbjuder kompletta måleritjänster för både inomhus- och utomhusmålning samt tapetsering och helrenoveringar. Våra målare har lång erfarenhet och gör väl genomförda arbeten som våra kunder blir nöjda med. Vi är flexibla och strävar efter att uppfylla kundernas önskemål och förändringar under projektets gång. Dessutom kan du dra nytta av ROT-avdraget för att sänka arbetskostnaderna.

Använd formuläret här nedan och beskriv vad du vill få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för målare i Innerstaden

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Målare Stockholm © 2024