Målare stockholm

Få kostnadsförslag för målare

Om du vill måla om inomhus eller utomhus så kan vi hjälpa dig och kan garantera ett fantastiskt slutresultat. Klicka på knappen och beställ offert så kontaktar vi dig.

Begär offert

Målare Stockholm utför måleritjänster med högsta kvalitet

Målare Stockholm har pålitliga och erfarna målare i Stockholm, specialiserade på att leverera högkvalitativa och pålitliga måleritjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Med en passion för vårt arbete och en stark hängivenhet till kundnöjdhet strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta kvalitet.

Kompetenta och miljömedvetna måleritjänster

Vi förstår vikten av att anlita en kompetent och miljömedveten målare i Stockholm. Därför har vi satsat på att ha anställda målare med stark kompetens och erfarenhet inom branschen. Vårt team av skickliga målare har gedigen kunskap och är noggranna i varje steg av måleriprocessen. Vi använder även miljövänliga material och tekniker för att minimera vår påverkan på miljön och skapa en hållbar framtid.

Fördelar med att välja oss

Vår målarfirma erbjuder flera fördelar för dig som kund. Här är några av dem:

 1. Kompetens och erfarenhet: Vi har kvalificerade och erfarna målare med goda referenser som utför arbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd.
 2. Nöjd-kund-garanti: Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och grundarbete, vilket garanterar bästa möjliga resultat. Vi är stolta över vårt arbete och erbjuder en nöjd-kund-garanti på alla våra måleriarbeten.
 3. Tydlig projektledning och kommunikation: Vi strävar efter att ha en tydlig kommunikation med våra kunder under hela projektets gång. Vid längre arbeten får du kontinuerliga uppdateringar om vad som sker, så att du alltid är informerad.
 4. Brett tjänsteutbud: Utöver målning inomhus kan vi även hjälpa till med till exempel tapetsering, fönstermålning, listmålning, slipning, spackling och andra relaterade tjänster. Våra duktiga målare kan hantera olika tapetmaterial och mönsterpassning för att uppfylla dina önskemål.
 5. Flexibla betalningsalternativ: Hos oss kan du välja att betala per timme eller enligt fast pris, beroende på vad som passar dig bäst. Vi anpassar oss efter dina behov och kan även ge råd och tips inför ditt projekt.
 6. Hög kvalitet och detaljfokus: Vi arbetar snabbt och effektivt utan att kompromissa med detaljerna. Vi garanterar goda resultat oavsett typ av arbete, vilket ger dig extra trygghet och hållbara lösningar för lång tid framöver.
 7. Miljömedvetenhet: Vi är en miljömedveten målarfirma och använder helst svanenmärkta färger. Vi sopsorterar allt byggavfall för att minska vår påverkan på miljön.

Våra tjänster

Vi har ett komplett utbud av tjänster som täcker allt möjligt relaterat till måleri. Om du saknar någon måleritjänst i vårt utbud så kan du fråga oss om vi kan hjälpa dig och det kan vi med största sannolikhet. Använd knapparna här nedanför om du vill läsa mer om någon specifik tjänst:

Målning för både inomhus- och utomhusprojekt

Oavsett om du behöver hjälp med inomhusmålning eller utomhusprojekt är vi här för att hjälpa dig. Vi tar oss an alla typer av måleriarbeten, från mindre uppfräschningar till större renoveringsprojekt. Här är lite korta beskrivningar av några av våra tjänster:

 • Inomhusmålning: Vi utför inomhusmålning för alla typer av ytor, inklusive väggar, tak, dörrar och fönster. Med vårt öga för detaljer och noggrannhet i utförandet garanterar vi att ditt inomhusutrymme får den perfekta finishen du önskar. Oavsett om det handlar om en enda rumsmålning eller en komplett inredningsrenovering, kan du lita på oss för att leverera enastående resultat.
 • Utomhusmålning: För att skydda och försköna ditt hem eller företags byggnad erbjuder vi utomhusmålning av hög kvalitet. Vi använder endast bästa möjliga material och tekniker för att säkerställa att din fastighet får ett hållbart och snyggt utseende. Oavsett om det är fasadmålning, trapphusmålning eller målning av flerbostadshus, kan vi ta oss an projektet med professionalism och expertis.
 • Underhållsmålning: För att förlänga livslängden och bevara kvaliteten på dina målade ytor erbjuder vi också underhållsmålning. Genom att regelbundet inspektera och fräscha upp dina målade ytor, som tak, fönster och dörrar, kan vi säkerställa att de behåller sin höga standard under lång tid framöver. Vi ser till att färgen förblir fräsch och skyddar ytan mot väder och slitage.
 • Tapetsering: När det gäller tapetsering kan vi hjälpa dig att ge dina rum en fräsch och elegant look. Vi erbjuder högkvalitativa tapetseringstjänster som passar dina behov och smak. Våra skickliga målare har erfarenhet av att arbeta med olika typer av tapeter och säkerställer att de appliceras på ett noggrant och professionellt sätt.
 • Helrenovering: Vi kan också hjälpa dig vid helrenoveringar, vilket innebär att vi tar hand måleridelen i projektet. Vi kan erbjuda helrenovering tillsammans med någon eller några av våra samarbetspartners och på så sätt får du en central styrning av hela projektet. Oavsett om det handlar om att förvandla ett rum eller hela bostaden, kan vi erbjuda våra expertkunskaper och erfarenhet för att skapa det utrymme du drömmer om. Vårt team av professionella målare kan tillsammans med våra samarbetspartners hantera alla aspekter av en helrenovering, inklusive målning, tapetsering, golvläggning och mycket mer.

Kundfokus och nöjda uppdragsgivare 

Vi förstår vikten av att ge personlig service och lyssna på dina önskemål och idéer. Vid en helrenovering kommer vi att samarbeta med dig för att förstå dina behov och mål, och sedan skapa en plan och genomföra renoveringen på ett effektivt sätt. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Vanliga frågor (FAQs)

Vi får många frågor och därför har vi en speciell sida med frågor och svar gällande målare och målartjänster där vi försöker täcka in så mycket som möjligt. För att göra det enkelt för dig så har vi några av de vanligaste frågorna här också.

Vilka områden i Stockholm finns ni i?

Vi betjänar kunder i hela Stockholm och närliggande områden. Våra målare är tillgängliga för att utföra målningsprojekt både i centrala delar av Stockholm och i förorterna.

Kan ni hjälpa till med färgval?

Absolut! Vi förstår att färgval kan vara överväldigande. Våra experter kan ge dig råd och vägledning för att välja rätt färger som passar din stil och smak.

Vad är er genomsnittliga projekttid för ett målningsprojekt?

Projekttiden varierar beroende på projektets omfattning och storlek. Vi strävar efter att slutföra projekten så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi kan ge dig en mer exakt tidsram efter att ha utvärderat ditt specifika projekt.

Tar ni hand om förberedelse och rengöring efter avslutat projekt?

Ja, vi tar hand om alla förberedande åtgärder såsom täckning av möbler och golv för att skydda dem under målningsprocessen. När projektet är klart ser vi också till att rengöra och återställa utrymmet till sitt ursprungliga skick.

Använder ni miljövänliga färger?

Ja, vi är engagerade i miljömedvetenhet och använder miljövänliga färger och produkter. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön och skapa hälsosamma utrymmen för våra kunder.

Rotavdrag för målare

Med Rotavdraget kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden som skatteavdrag. Maxbeloppet som Rotavdraget baseras på är 50 000 kr per person. Rotavdraget är inte kopplat till fastigheten så om det är två delägare så går det att dra av 30% på 100 000 med rotavdraget om man ansöker separat om rotavdrag hos Skatteverket. När du anlitar oss för ett måleriprojekt så förklarar vi exakt hur du gör för att ansöka om rotavdrag.

Sammanfattning

Vi på Målare Stockholm är en kompetent och miljömedveten målerifirma i Stockholm som erbjuder högkvalitativa måleritjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har goda referenser och strävar alltid efter att ge våra kunder en positiv upplevelse.

Vi är specialiserade på en mängd olika tjänster, inklusive måleri och tapetsering. Våra erfarna målare lägger stor vikt vid detaljer och engagerar sig genuint i varje projekt, oavsett om det är stort eller litet.

Vi kan hjälpa dig med utvändig målning av fönster, väggar och tak för att ge ditt hus en fräsch och förnyad look. Dessutom erbjuder vi underhållsmålning för att förlänga färgens livslängd och se till att dina ytor håller hög standard under många år framöver.

Vi tar även hand om detaljerna innan målningen påbörjas, såsom att måla snickerier som dörrkarmar, fönster, lister och räcken. Vårt team har också behörighet för att utföra Heta Arbeten och arbeta i våtrum, vilket gör oss till ett pålitligt val för renoveringsprojekt.

Kontakta oss redan idag via formuläret här nedanför och beskriv vad du vill få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för målare i Stockholm

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Målare Stockholm © 2024