Fasadmålning, ett vackert ansikte utåt

Fasadmålning är ett vanligt uppdrag för våra målare men vi ser alltid till att åstadkomma ett så bra slutresultat som möjligt. Med vår hjälp får ditt hus den färg och finish som det förtjänar och som lyfter intrycket av hela fastigheten.

Varför är fasadmålning viktig?

Det är inte bara en estetiks fråga. Fasadmålning är också viktigt för att förlänga livslängden på till exempel träfasader. På så sätt är fasadmålningen viktig för husets funktion. Det är viktigt att använda rätt sorts färg för olika typer av fasader. Våra målare vet exakt vad som krävs för att resultatet ska bli både så snyggt och hållbart som det går. Att det blir snyggt är givetvis lika viktigt som att det blir hållbart och vi har kunskapen som krävs för estetiskt passande färgsättning som passar väl in med husets arkitektur.

Vår erfarenhet är viktig

Våra målare har gedigen erfarenhet av fasadmålning på alla typer av fasader. Vi vet vad som krävs för att levererera ett fantastiskt resultat som kunden är nöjd med. Vi har vanan att måla på alla typer av fasadmaterial inklusive, trä, puts, sten och betong. Olika färtyper passar på olika material och det är faktiskt lika viktigt att använda rätt typ av färg som används som att välja vilken kulör det ska vara.

Vår fasadmålningsprocess

Begär offert för fasadmålning

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Målare Stockholm © 2024