Målare Södermalm

Få kostnadsförslag för målare

Om du vill måla om inomhus eller utomhus så kan vi hjälpa dig och kan garantera ett fantastiskt slutresultat. Klicka på knappen och beställ offert så kontaktar vi dig.

Begär offert

Målare Södermalm när du behöver professionella målare

Målare Södermalm är en pålitlig och erfaren målerifirma som erbjuder högkvalitativa och professionella målartjänster på Södermalm. Vi strävar alltid efter att leverera enastående resultat och göra våra kunder nöjda. Med vår omfattande kunskap och expertis inom allt gällande måleri kan vi hjälpa dig förvandla ditt hem eller ditt företag till en plats som är vacker, fräsch och trivsam.

Varför välja oss som din målare på Södermalm?

Egentligen så är vi ett självklart val. Våra målare är mycket duktiga och har både utbildningen och erfarenheten som krävs för att leverera toppresultat.

 1. Professionella och erfarna målare: Vårt team består av skickliga och erfarna målare som har gedigen kunskap inom sitt område. Vi har utfört många framgångsrika projekt och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i vårt arbete.
 2. Högkvalitativa material och verktyg: Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa ett hållbart och snyggt resultat. Våra verktyg och utrustning är moderna och effektiva, vilket gör att vi kan utföra arbetet på ett professionellt sätt.
 3. Personligt engagemang: Vi lägger stor vikt vid att förstå våra kunders behov och önskemål. Vi lyssnar noggrant på dina idéer och ger råd och rekommendationer för att uppnå det bästa slutresultatet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.
 4. Komplett målerservice: Vi erbjuder en bred målerservice som omfattar allt från invändig målning och tapetsering till fasadmålning och helrenoveringar. Oavsett om du behöver ge ditt vardagsrum en fräsch ny färg, förnya fasaden på ditt hus eller göra en totalrenovering av ditt hem, kan vi hjälpa dig.

Våra tjänster

Våra målare har stor erfarenhet av det mesta när det gäller måleri och vi är glada över att kunna erbjuda i princip alla typer av måleritjänster. Klicka dig vidare med knapparna för att läsa mer om den måleritjänst som du är intresserad av:

 • Invändig målning och tapetsering: Vi kan förvandla dina rum med en fräsch och ny färg eller hjälpa dig att välja och sätta upp vackra tapeter. Våra skickliga målare ser till att ytan förbereds på rätt sätt genom skrapning, spackling och slipning. Vi tar hänsyn till varje detalj för att uppnå ett perfekt resultat.
 • Fasadmålning: Vill du ge ditt hus en ny och fräsch look? Vår erfarna personal kan utföra högkvalitativ fasadmålning som gör att ditt hus sticker ut i grannskapet. Vi hjälper dig att välja rätt färg som passar både din personliga smak och omgivningen. Med vårt fokus på hållbarhet och kvalitet kommer resultatet att vara både vackert och hållbart över tid.
 • Helrenovering av ytskikt: För omfattande projekt kan vi hjälpa dig med helrenoveringar av alla ytskikt. Vi tar hand om allt från rivning av gammal tapet och borttagning av färg och ser till att slipning, undermålning och målning återställer utrymmena i oklanderligt skick.
 • Underhållsmålning: Om dina ytor har blivit slitna eller behöver fräschas upp kan vi utföra underhållsmålning. Vi återställer färgens livslängd och ser till att dina ytor ser snygga och välskötta ut.
 • Rådgivning och färgsättning: Vi förstår att färgval och design är viktiga för att skapa den rätta atmosfären. Våra målare hjälper gärna till med rådgivning kring färgsättning och val av färger för att skapa ett harmoniskt och stilfullt utrymme som passar din personliga smak och behov.

  Oavsett vilken tjänst du behöver kan du lita på att vi som seriöst måleriföretag på Södermalm levererar professionellt arbete med fokus på kundnöjdhet. 

Rotavdrag för målare

Om du planerar att anlita en målare för ett renoveringsprojekt av din bostadsrätt på Södermalm, kan du dra nytta av ROT-avdraget. Du har rätt att dra av upp till 30% av arbetskostnaden när du renoverar. Rotavdraget är kopplat till person och har en gräns på ett maximalt avdrag på 15 000 kr per ägare. Om ni är två ägare till er bostadsrätt så kan ni alltså dra av upp till 30 000 kr på arbetskostnaden vid renovering. Vi berättar gärna exakt hur ni ska gå tillväga när ni anlitar oss.

Sammanfattning

Målare Södermalm erbjuder ett brett utbud av målartjänster, både inomhus och utomhus, och strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet. Våra erfarna målare tar hand om allt från enklare jobb som tapetsering och invändig målning till mer omfattande renoveringar och fasadmålning.
Använd formuläret här nedan för att kontakta oss. Beskriv vad du vill få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för målare på Södermalm

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Målare Stockholm © 2024